Categorías
Noticies

VINEBRE EN ROSA, AQUÍ I ARA, COM MAI L’HAVIES VIST

Noves perspectives de la floració

vinebre floració

Vinebre enceta una nova temporada de floració els dies 9,10,17 i 24 de Març. Aquest any us oferim una ruta a peu d’observació de la floració pels voltants de la nostra vila, acompanyada d’un tast de vins rosats des d’unes vistes diferents. Una explosió de gust i sabor propi del territori al costat d’unes vistes primaverals immillorables.

El recorregut serà d’uns quatre kilòmetres amb un nivell de dificultat baix.

Per tal de gaudir l’experiència es recomana que els assistents vagin amb calçat adequat, portin algun tipus de beguda per hidratar-se i protecció solar.

La concentració de tots els participants serà a les 10.45h al pàrquing del Camp de Futbol de Vinebre i la sortida a les 11.00h.

El preu per persona adulta és de 5€.

La inscripció es pot dur a terme de dues maneres:

– A l’oficina de l’Ajuntament de Vinebre

– A través del mòbil 638570163

1r Concurs d’Instagram Vinebre en Rosa

roca bruixeta

La segona novetat destacada d’aquest any és el 1r Concurs d’Instagram Vinebre en Rosa. Volem que aquests dies apliqueu tota la vostra creativitat, que sabem que la teniu, al nostre paradís rosa. Mostreu-nos la vostra experiència Vinebre Rosa compartint una o més imatges al vostre feed d’Instagram amb el hashtag #vinebrerosa i una frase que la descrigui. Consulteu les BASES DEL CONCURS per més informació clicant aquí.

No us quedeu sense viure Vinebre en Rosa, no espereu fins a l’any que ve. Us hi esperem!