De Silicon Valley a Vinebre. “La Internet de les coses que importen” amb el Dr.Andreu Veà

El pròxim divendres 22 de febrer a les 19.00 h a la Sala del Cine de Vinebre tindrà lloc un dels actes més esperats de la Mobile Week Ribera d’Ebre 2019, la conferència Transformació Digital: “La Internet de les coses que importen” impartida pel doctor en enginyeria en telecomunicacions Andreu Veà.

MweekVinebre-001

LA TECNOLOGIA APLICADA A LA NOSTRA VIDA DIARIA

Cada cop més la tecnologia i la internet s’apropa més al nostre dia a dia, convertint-se fins i tot en eines imprescindibles, com ara els telèfons intel·ligents. La transformació digital ha aterrat per facilitar-nos la vida. La societat té l’última paraula: Adaptar-nos al canvi amb aptitud i actitud o obviar-la i quedar-se a un costat? Què prefereixes tu?

El Dr. Veá, desplaçat durant gairebé 10 anys a la Universitat de Stanford (cor del Silicon Valley), ens explicarà l’origen de la internet gràcies als resultats dels estudis i investigacions realitzats durant dues dècades. Farà un repàs del present de les societats més tecnològiques quant a eficiència energètica, transport, i cura de la salut acabant amb el futur del transport personal (cotxes elèctrics, connectats i autònoms), la medicina de precisió i exemples d’Intel·ligència Artificial que canviaran la medicina tal com la coneixem.

Tots aquests coneixements els abordarà amb una insuperable producció multimèdia, a través d’anècdotes, situacions i casos reals experimentats al llarg dels seus viatges pel món i la seva gran xarxa de relacions personals actives amb més de 6.000 persones en 98 ciutats dels 5 continents.

ALTRES ACTES DE LA MOBILE WEEK A VINEBRE

L’Associació de Jubilats de Vinebre també participara a la Mobile Week Ribera d’Ebre i us convida al taller: “Com treure més partit al meu mòbil”. Aquesta es realitzarà aquest dimecres a les 16.00 h a la Sala del Cinema. És imprescindible portar el telèfon mòbil.

Qui és Andreu Veà?

Doctor en enginyeria en telecomunicacions i Especialitzada a Internet

Pioner d’Internet conegut com “The Internet Biographer“. Emprenedor, conseller, escriptor, investigador i conferenciant, la seva passió és comunicar com la tecnologia pot millorar les nostres vides. Enginyer en Telecomunicacions, doctor enginyer en Electrònica i Màster en Gestió TIC. El Dr. Veà ha representat a Espanya davant la Comissió Europea com Digital Champion i és l’únic europeu de l’Internet Hall of Fame. Va rebre el Premi Nacional a la Trajectòria Personal a Internet 2017 (Senat d’Espanya) i és també Premi a la Personalitat Destacada en Telecomunicacions i Informàtica 2018. Va dirigir el programa de Recerca WiWiW a la Universitat de Stanford convidat per Vint Cerf (“el pare d’Internet”). Com a autor, entre les seves últimes obres destaquen “Com creem Internet” i “Tecnologia per estar per casa” (2018). Així mateix, Andreu Veà és jurat global i seleccionador nacional UNESCO d’aplicacions mòbils.

PREMIS I MENCIONS ESPECIALS

The Internet Biographer
Former Digital Champion for Spain (European Commis.)
Premi a la Trajectòria Personal a Internet 2017
Premi Personalitat Destacada en Telecomunicacions i Informàtica 2018
«La història d’Internet ens ensenya l’enorme potencial que té interconnectar la intel·ligència humana de forma oberta» Andreu Veà