Categorías
Noticies

Segon Premi de Poesia Recitada de la Ribera d’Ebre

Els interessats hauran d’enviar els poemes al CERE abans del 15 de març

Bases-2n-Premi-Poesia-(1)-001

El Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre i l’Ajuntament de Vinebre, amb la voluntat de promocionar la poesia i els poetes del territori, convoquen la segona edició del Premi de Poesia Recitada que tindrà lloc a Vinebre, el dia 27 d’abril a les 18h.

Aquest concurs pretén oferir als aficionats a la poesia l’oportunitat de gaudir d’un festival poètic on la poesia i la música seran els protagonistes de la vetllada que tindrà lloc en el marc encisador del palauet de Ca Don Joan de Vinebre.

Els interessats a participar en el concurs hauran d’enviar els seus poemes al Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre (CERE), abans del 15 de març.

D’entre totes les obres presentades el jurat farà una preselecció de 10 fi­nalistes. Aquests finalistes seran els que hauran d’acudir a recitar els seus versos a Ca Don Joan de Vinebre el dia del festival poètic.

L’extensió del poemari presentat a concurs serà entre 20 i 40 versos o equivalent. Podran presentar-se un o més poemes sense superar l’extensió màxima de 40 versos entre tots.

Hi haurà dos primers premis que consistiran en dos trofeus dissenyats per l’Escola Municipal d’Art i Disseny de Móra la Nova. Un primer premi serà dictaminat pel següent jurat: Andreu Carranza, Josep-Sebastià Cid, Albert Guiu, Àngels Pérez i Sílvia Veà. El següent premi serà de caràcter popular i podran votar totes les persones que acudeixin al recital poètic.

Les bases del certamen es poden descarregar aquí