Programació Sant Enric Vinebre 2019

 

díptic-sant-enric-master_Mesa-de-trabajo-1-copia-1024x724

Com cada gener, ja tenim aquí la festivitat de Sant Enric de Vinebre 2019. Aquest any se celebrarà els dies 26 i 27 de gener i ve carregada de novetats interessants.

Donarem el tret de sortida el dissabte, com cada any, amb la Santa Missa en honor a Sant Enric d’Ossó i Cervelló. En sortir de l’església Ca Don Joan ens espera amb l’exposició “Joguines del segle passat” on podrem tornar a visitar el passat i retrobar-nos amb les joguines en què molts de nosaltres vam créixer.

A la tarda arriba el torn dels nens. A partir de les 17.00 h, a la pista podran gaudir de diverses activitats com ara “La Bola dels Somnis” i saltaran i xalaran amb els inflables i llits elàstics que tindrem preparats per tots ells.

A continuació a la Sala del Cine, l’Orfeó de Flix ens oferirà un concert anomenat “100 anys de Leonard Bernstein, musicals de pel·lícula”. Els millors temes de Broadway us estan esperant.

Per finalitzar el primer dia, Jordj us espera a Lo Casino a partir de les 23.30 h perquè balleu els millors ritmes del moment fins que el cos us digui prou.

L’endemà començarem amb una caminada i esmorzar popular fins a l’embarcador. Un pla perfecte per encetar el dia amb força i energia, gaudint del nostre paisatge i del nostre riu. Us recordem que us haureu d’apuntar a l’ajuntament i agafar el tiquet al preu de 1€.

Acabarem la festivitat de Sant Enric 2019 amb una fantàstica obra de teatre anomenada Les Supertietes a càrrec de la Companyia Les Bianchis. L’obra va ser guardonada com millor espectacle de la mostra d’Igualada 2016 pel públic. Un espectacle en català per a tots els públics i 50 minuts de riure i diversió assegurada.

Podeu fer clic aquí per descarregar el programa d’activitats.