Categorías
Noticies Sin categoría

Vinebre es prepara pel 18è Cap de Setmana Iber i la 2a Fira del Vimblanc

Els dos esdeveniments es duran a terme el primer cap de setmana d’octubre, el primer a l’Establiment Ibèric de Sant Miquel i el segon a la plaça de Ca Don Joan

cartells_Mesa de trabajo 1

Els dies 6 i 7 d’octubre la població de Vinebre celebrarà el Cap de Setmana Iber a l’Establiment Ibèric de Sant Miquel 2018. Un esdeveniment que es realitza el mateix cap de setmana a diversos indrets de Catalunya, i que aquest any celebra la seva divuitena edició.

La tradicional festa Iber comptarà amb una programació de luxe adaptada a tot tipus de públic. L’activitat principal i majoritària serà, com cada any, la visita guiada a l’Establiment Ibèric de Sant Miquel de Vinebre. Els horaris de visita, com es pot veure al cartell promocional, seran variats per garantir que tothom pugui gaudir d’aquest patrimoni cultural històric acompanyat de les explicacions dels nostres professionals del sector turístic.

Destacar pels més adults la visita guiada centrada amb el riu Ebre i els recursos hídrics de l’establiment, que és dura a terme els dos dies, mentre que pels més petits, el diumenge a la tarda descobriran l’establiment mitjançant una visita teatralitzada i podran realitzar tallers de ceràmica. En finalitzar hi haurà un berenar Iber per tots els presents.

Dins dels actes del cap de setmana no pot faltar-hi la 2a edició de la Fira del Vimblanc. Aquest esdeveniment nascut l’any passat i centrat exclusivament amb el vi tradicional de Vinebre, arriba a la seva segona edició amb les piles ben carregades, més qualitat, més activitats i moltes sorpreses. La fira serà el dissabte 6 d’octubre a partir de les 12.00 h, amb la inauguració de la fira, fins a les 20.00 h a la plaça de Ca Don Joan, on es realitzaran la major part d’activitats.

El públic assistent podrà conèixer i descobrir l’essència del Vimblanc de moltes maneres, com ara: mitjançant un tast dirigit, amb la projecció i estrena d’un documental exclusiu, concursos, observant en directe com es premsa, xerrades amb professionals del sector i molt més. Tots els assistents podran degustar els productes gastronòmics del territori a través d’unes parades que romandran obertes tot el dia i a més, de 14.00 h a 16.00 h, hi haurà servei de bar i menjar tradicional a càrrec de Lo Casino. El grup musical És cosa de 3 serà l’encarregat de posar punt final a la jornada.