Categorías
Noticies Sin categoría

L’exposició itinerant «Patrimoni oblidat, memòria literària» arriba a Vinebre

El palauet renaixentista de Ca Don Joan serà l’encarregat d’acollir-la de l’1 d’agost al 2 de setembre en horari de cap de setmana i festius de 10 h a 14 h.

Escanear 1

La pròxima setmana Vinebre tindrà el plaer de rebre l’exposició itinerant «Patrimoni oblidat, memòria literària» realitzada per la Coordinadora de Centre d’Estudis de Parla Catalana i l’Institut Ramon Muntaner. La mostra cultural té com a objectiu connectar elements patrimonials desapareguts amb textos literaris referents a aquests. La fusió de la imatge amb la paraula pretén ajudar al públic a valorar i entendre millor els espais i tresors històrics que els nostres avantpassats ens van deixar als pobles i a les ciutats.

L’enfocament de l’exposició és molt general, aquesta no està centrada amb autors i llocs concrets. Els creadors han comptat amb fonts d’informació i autors variats, uns de molts coneguts i d’altres no tant, així com vinculats a àrees territorials més generalistes i més puntuals.

Aquest viatge històric i literari no s’acaba amb l’exposició, ja que el públic tindrà l’opció de visitar la pàgina web (www.patrimonioblidat.cat) on podrà trobar més elements patrimonials i textos que no estan presents a l’exposició. Recordar que la mostra estarà present de l’1 d’agost al 2 de setembre en horari de cap de setmana i festius de 10 h a 14 h a Ca Don Joan de Vinebre.