audioguia vinebre

Audioguia

izi travel

Amb l’objectiu de millorar la satisfacció del nostre visitants s’han creat tot un conjunt d’audioguies que els visitants poden usar a través dels seus telèfons mòbils. Es troben disponibles tant per a dispositius Android com per dispositiu iOS. Aquestes audioguies donen una breu informació dels principals punts d’interès del municipi i tenen l’atractiu que els usuaris les poden usar de manera gratuïta i sense traves horàries.

És com si portéssim un guia al costat que ens va explicant tot el relacionat amb el que estem veient, però en el nostre mòbil, disponible en qualsevol moment.

El funcionament és a través d’una aplicació gratuïta per als usuaris, Izi Travel, que es pot descarregar a través d’un codi QR o bé directament des del Google Play Store o l’App Store d’Apple. Gràcies a això, els visitants poden descarregar-se tot el contingut de manera prèvia o bé poden resseguir el recorregut i escoltar la informació de cada un dels punts d’interès en línia. L’aplicació permet les dues opcions en cas que hi hagi bona cobertura 3G en tot el recorregut.

Les audioguies estan disponibles en quatre idiomes (català, castellà, anglès i francès) per tal de que siguin accessibles a tots els possibles visitants.

qr audioguies vinebre