Categorías
Noticies

PROGRAMACIÓ FESTIVITAT DE SANT ENRIC D’OSSÓ VINEBRE 2020

La festivitat de Sant Enric d’Ossó de Vinebre 2020 ja està a la cantonada. El proper cap de setmana del 25 i 26 de Gener, la població de Vinebre tornarà a gaudir de la clàssica festa d’hivern dedicada al “pare fundador”.

Sant Enric d'Ossó cuadro

El dissabte 25 de gener s’iniciaran les activitats amb la tradicional missa en honor a Sant Enric d’Ossó i Cervelló. Tot seguit s’inauguraran les exposicions “Recull dels premis de fotografia de la festa major des de l’any 2010 fins a l’any 2019 i l’Escola d’abans” del Biel Pubill. Una mostra visual on tots els assistents podran tornar a recordar les millors imatges de la festa major dels últims anys i veure o reviure com era l’escola d’abans. A la tarda, els més petits aprendran a cuinar amb el taller de cuina “Juga i berena”. Tota la canalla es convertiran en xefs per un dia. Pels qui la cuina no sigui el seu fort, hi haurà dotze jocs gegants on segur que també s’ho passaran la mar de bé! Pels més adults, a les 19.00h, la Jove de TGN BIG BAND ens oferiran un concert a la Sala del Cine. Per finalitzar el dia, a les 23.00 h discoteca mòbil a Lo Cassino amb el Dj Ferran Montanya.

Captura de pantalla 2020-01-20 a las 20.37.17

El diumenge arrancarà amb la típica caminada fins a l’embarcador i esmorzar. Un matí diferent on tots els assistents podran gaudir d’un bon esmorzar de brasa al costat del nostre estimat riu. Per finalitzar, a les 17.00 h a la Sala del Cine, teatre amb l’obra Ai Cony!, de la companyia Teatre de Maleta i amb la col·laboració de l’Institut Català de les Dones.